Η Περιοχή
 

To "Christina Perlia" studios βρίσκεται στην όμορφη και ήσυχη περιοχή της Πέρλιας, σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 50m από τη θάλασσα.

Απέχει 1.5 χιλιόμετρο από το κέντρο του Πόρου και συνδέεται με την πόλη με λεωφορείο που εκτελεί τακτικά δρομολόγια ή με ταξί. Περπατώντας φθάνετε στο "Christina Perlia" studios από την πόλη του Πόρου σε 15 λεπτά με κανονικό βάδισμα.

 

Ο δρόμος ξεκινά από το λιμάνι του Πόρου, περνάει από το Προγυμναστήριο και μετά το γεφυράκι πηγαίνει αριστερά, συνεχίζοντας παραλιακά και μετά από πέντε λεπτά βρίσκεστε στα studios.

 

Για να κάνετε μπάνιο υπάρχουν αριστερά η πλαζ Κανάλι πέντε λεπτά με τα πόδια, και δεξιά ο Μικρός και Μεγάλος Νεώριος που απέχουν πέντε και δέκα λεπτά αντίστοιχα.

 

Για φαγητό στην παραλία βρίσκονται τρεις πολύ όμορφες, γραφικές ταβέρνες πάνω στο κύμα, με καλό φαγητό και φρέσκα ψάρια.

 

Πολύ κοντά στα studios υπάρχουν supermarket, minimarket, καθώς επίσης και κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα ή μοτοποδήλατα, ώστε αν θέλετε να μετακινήστε ευκολότερα στο νησί.